Управляващите не знаят изобщо какво правят, използват кризата за лобизъм,

...
Управляващите не знаят изобщо какво правят, използват кризата за лобизъм,
Коментари Харесай

БСП: Управляващите използват кризата за лобизъм, цари пълен хаос

" Управляващите не знаят въобще какво вършат, употребяват рецесията за лобизъм, царува цялостен безпорядък и непросветеност ", алапмира Филип Попов от Българска социалистическа партия след следващото спиране на съвещанието на правната комисия по незабавния законопроект.
До второто спиране на съвещанието се стигна отново по гледище на правосъдния министър Данаил Кирилов. " Ако продължава такова четене, отново ще желая спиране. Не усещате ли, че администрацията ви саботира? ", сподели той на депутатите от коимисията, раздразнителен, че текстовете в отчета не са подредени и още веднъж настъпва комплициране.
" Управляващите предложиха на правна комисия неспособен отчет за второ четене на Закона за изключителното състояние " , безапелационен е Филип Попов.
Според Българска социалистическа партия спешността и бързината на приемането на законовите текстове не следва да бъде за сметка на тяхното качество и точност. " Приемането на тези текстове небрежно ще сътвори още по-голям безпорядък и тежки последствия ", разяснява секретарят на парламентарнта група на " Българска социалистическа партия. Той напомни предложенията на левицата, които по думите му са съответни, точни и ясни.
Според Българска социалистическа партия частните лечебни заведения също би трябвало да бъдат включени интензивно против битката против заразата; би трябвало да се спрат периодите по цивилен, административни производства, давностните периоди. В сферата на труда и обществената политика левицата упорства страната да поеме своята отговорност, като заплаща на служащите най-малко 60 % от брутните им хонорари. " За страдание, предложенията на ръководещите не кореспондират с техните обещания " , акцентира още Попов.
" Между първо и второ четене, ПГ на ГЕРБ на процедура внесе изцяло нов законопроект за изключителното състояние, което обезсмисли признатия на първо четене закон ", уточни националният представител.  По думите му " отчетът на правна комисия е безусловно неспособен и на процедура членовете на правна комисия не знаеха какво тъкмо и кои текстове се разискват и гласоподават, а какво остава за информацията към елементарния жител ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР