Управляващите наистина са ангажирани през последните 80 дни да броят

...
Управляващите наистина са ангажирани през последните 80 дни да броят
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Протестът няма да спре. Не искаме диалог с управляващите!

Управляващите в действителност са ангажирани през последните 80 дни да броят митинг иращите, какъв брой са през днешния ден и какъв брой са на следващия ден. С това се занимаваха през по-голямата част от август, тъй като знаят, че жителите пътуват и са в отпуска, а присъстващите на площадите стават по-малко, съобщи пред БНР Арман Бабикян от така наречен Отровно трио във връзка думи на ръководителя на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова, че митинг ът заглъхва.

„ Но август мина и бързо им доказахме на 2 септември, че над 100 000 души се събират в центъра на София още при първото така наречен Велико национално въстание, на 10-и още веднъж, 22-ри още веднъж, тъй че това непретенциозно тяхно преброителско утешение, че хората на площада са доста или малко, не трансформира настояванията на жителите, нито силата на митинг а - в случай че това е вярата им, извънредно бъркат “, сподели пиар специалистът в предаването „ Неделя 150 “.

Според него Даниела Дарикова слага себе си, премиера Бойко Борисов, който съставлява, и ръководещата върхушка в тази позиция – на яснотата на хора, които знаят, че не са мечтани от българските жители, само че те са си решили, че имат някаква характерна отговорност, с която никой различен не може да се оправи, със здравната, обществената и икономическата рецесия, с политическата рецесия, а в страната специалистите са изчерпани.

„ Усещането за това, че светът стартира от някого и свършва с него, е някак си политически дебилно…Нищо няма да спре, нито ще се промени изключително, в случай че от благочестивите ръководещи от върхушката решат най-сетне да си тръгнат, тъй като никой не желае да бъде ръководен от тях “, разяснява Бабикян , който настоя, че „ не е изтощен и няма да се умори “ от митинг ите.

По мотив догатки, че така наречен Отровно трио се готви да основе партия, Бабикян съобщи, че не е подготвен да отговори на този въпрос.

Т.нар. План за България на Триото съставлява 5 хоризонта за развиване на страната ни, в границите на които предложихме опция на всички българи, в това число в чужбина, да дадат своето ноу-хау, своите оферти, тъй че фантазията за добра и състоятелна България да бъде основана с напъните на всички, сподели още той.

И добави, че 60-70 дни се дискутира въпроса дали Отровното трио би трябвало да сътвори партия: „ Не мислим, че този митинг е мястото за реализация на нещо такова, този митинг е на всички жители, които имат предпочитание тази мафиотизирана върхушка да си отиде. Затова не считаме, че е значимо в този момент да се изяснява кой какви планове има, всеки има право да взе участие във всевъзможни партийни и политически планове. Бих призовал хората да се политизират, тъй като този митинг е политически. Да, не е партиен, само че е политически, хората постоянно бъркат тези две неща “, съобщи Арман Бабикян.

Не желаеме да водим разговор с ръководещите, акцентира той и добави:

„ Протестът продължава всеки ден, в това число в други градове в страната и в Европа, митинг ът няма да спре…Очаквайте и идващото Велико национално въстание, нямаме желание да се откажем…Не живеем във феодална България и не желаем да живеем във феодална България с един монарх, който се разхожда с джипка “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР