Управляващите коалиционни партньори от ГЕРБ и „Обединени патриоти“ подкрепят идеята

...
Управляващите коалиционни партньори от ГЕРБ и „Обединени патриоти“ подкрепят идеята
Коментари Харесай

Купуват 15 000 машини за парламентарните избори догодина

Управляващите съдружни сътрудници от ГЕРБ и „ Обединени патриоти “ поддържат концепцията за напълно машинно гласоподаване на изборите. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов на старта на днешното държавно съвещание. Кабинетът реши да бъдат закупени 15 000 машини за парламентарния избор следващата година.

Премиерът изрази скептицизма си за гласуването с машини, само че уточни, че щом такова е желанието на хората и множеството партии, то от ГЕРБ ще се „ включат в общия хор “.

„ Имаше доста полемики, доста приказки, само че ние би трябвало да осъществим това, което написа в Изборния кодекс. Точката е възлагане на съгласуваност с ЦИК за подготовката на изборите за Народното събрание. Ние сме единствената страна, само че тъй като доста се упражняваха, предлагам да приемем точка, да похарчим няколко десетки милиони и да забележим, какви ще са резултатите. Не желая върху държавното управление да тегне, че надали не, не желаем. Ще похарчим доста пари, не съм уверен, че ще се реши нещо, само че ви апелирам да възложим на Томислав Дончев да го създадат ", обърна се Бойко Борисов към министрите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР