Управляващите дължат отговор на целия народ за вихрещата се корупция

...
Управляващите дължат отговор на целия народ за вихрещата се корупция
Коментари Харесай

Управляващите дължат отговор на народа за вихрещата се корупция

" Управляващите дължат отговор на целия народ за вихрещата се корупция и проваленото си ръководство ", разясняват от пресслужбата на президента в отговор на декларацията на ГЕРБ, представени от Българска национална телевизия.
Призивът на президента към жителите беше изрично явен: " Не бъдете никога нападателни към нашите братя и сестри, които са от другия край. Те са там от насила и от боязън. Нека им помогнем да се освободят от страха и принудата. Убеден съм, че те ще го създадат скоро ", прецизират от Президентството.
" След довечера излиза наяве, че този, който назовава законно определеното държавно управление " мутри ", си служи с мутренски начини за дестабилизация на страната освен това в исторически миг за страната – приемането на България в чакалнята на еврозоната ", това се споделя в декларация на ГЕРБ, в която се приканва " неотложно президентът Румен Радев, Корнелия Нинова, Румен Петков, Татяна Дончева, Христо Иванов, Арман Бабикян, Велислав Минеков, Николай Хаджигенов, Мая Манолова и всички останали, които размахваха юмруци и междинни пръсти да поемат политическата отговорност за тези вандалски дейности ".
" Тази вечер след приключването на митинга на членове и симпатизанти на Политическа партия ГЕРБ в поддръжка на премиера Борисов и политиките на държавното управление, ултраси и платени провокатори нападнаха рейсовете, с които трябваше да се приберат участниците ", се споделя в декларацията на ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР