Управляващата във Великобритания Консервативна партия обвини лидера на опозиционната Лейбъристка

...
Управляващата във Великобритания Консервативна партия обвини лидера на опозиционната Лейбъристка
Коментари Харесай

Джонсън и Корбин се видяха и нищо не се разбраха

Управляващата във Англия Консервативна партия упрекна водача на опозиционната Лейбъристка партия Джереми Корбин, че " няма друга политика, с изключение на още отлагания на Brexit и референдуми през цялата 2020 година " Обвинението насочи неназован източник от консерваторите, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция, описвайки днешната среща сред премиера Борис Джонсън и Корбин.Той имаше поради лейбъристката политика да се организира национален избор по всяко съглашение за Brexit, реализирано с Европейския съюз.

На срещата двамата обсъждали опцията лейбъристите в Народното събрание да поддържат график за дебатите по законопроекта за овакантяване на Европейски Съюз, " който да разреши Brexit наистина да се случи, вместо да има нови отлагания ", сподели източникът, поискал анонимност. Говорейки в Народното събрание по-късно през днешния ден, министър председателят прикани опозиционния водач да изясни по какъв начин вижда реализирането на Brexit, като още веднъж изрази разочарованието си, че Народното събрание е отхвърлил неговия сбит график за разискване на законопроекта, въпреки преди този момент да го е одобрил по принцип.

" Корбин може да изясни на своята страна по какъв начин предлага да съблюдава своето заричане, което повтори неведнъж, и да извърши волята на народа, като способства Brexit да се случи ", сподели Джонсън пред депутатите.

 

Говорител на лейбъристите, сподели от своя страна, че Корбин още веднъж е изтъкнал пред премиера своето предложение да се контракти " рационален график " за дебатите по законопроекта за Brexit. Той повторил позицията на своята партия, че тя може да поддържа свикването на предварителни избори, единствено в случай че бъде отстранена опасността Англия да напусне Европейския съюз без съглашение.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР