Управляващата Партия на справедливостта и развитието на президента на Турция

...
Управляващата Партия на справедливостта и развитието на президента на Турция
Коментари Харесай

Партията на Ердоган провежда шестия си конгрес

Управляващата Партия на справедливостта и развиването на президента на Турция Реджеп Ердоган се чака да направи промени във висшето управление на планувания за през днешния ден шести конгрес, осведоми ДПА.

Планираните рокади в управлението на срещата в Анкара ще са част от подготовката за идните локални избори , планувани за март 2019 година

Ердоган се чака да бъде избран отново за партиен водач на конгреса. Според държавната медия TRT партията също ще избере " нов екип A ". TRT добавя, че хиляди хора от цялата страна ще участват на конгреса, който се организира при засилени ограничения за сигурност в състезателен център в Анкара с 10 500 места.

52-ма държавни ръководители са поканени на събитието. Председателят на Държавната дума на Русия и представител на Комунистическата партия на Китай се чака да вземат участие на конгреса, осведоми Анадолската организация и добавя, че повече от 600 локални и задгранични публицисти, представители на осем турски политически партии и неправителствени организации също ще участват.

Събитията през днешния ден идват на фона на разрива в връзките сред Турция и Съединени американски щати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР