Управляващата коалицията е постигнала принципно споразумение за предоставянето на ваучери

...
Управляващата коалицията е постигнала принципно споразумение за предоставянето на ваучери
Коментари Харесай

Коалицията се разбра за ваучери за море и безплатни чадъри

Управляващата обединението е постигнала кардинално съглашение за даването на ваучери за отмора в български курорти през лятото, за гратис прилагане на плажните такъми този летен сезон, за ускорение на пътни планове и градежи на ВиК инфраструктура и поправки на язовири.

Можело да се върне и програмата за саниране на панелките, само че под изискване, че етажната благосъстоятелност поеме 30 на 100 от разноските по ремонтите.

Неразбирателство има по отношение на настояванията на Обединените патриоти за понижаване на Данък добавена стойност за заведенията за хранене и туристическите услуги, само че подписаната съдружна стратегия можело и да се промени.

Веднага обаче се трансформират условията за разстояние сред масите в заведенията, които ще отворят порти при съблюдаване на противоепидемиологичните ограничения. Та ще се понижи на 1.5 метра, вместо написаните 2.5 метра разстояние в заповедта на здравния министър Кирил Ананиев,

Това стана ясно на конференция след съвещание на съдружния съвет сред ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация и Обединените патриоти, траял над два часа и половина във вторник. Вицепремиерите Томислав Дончев и Красимир Каракачанов и водачът на НФСБ и съпредседател на Обединени патриоти Валери Симеонов обясниха какви се планува да бъдат ограниченията за възобновяване на стопанската система на страната в изискванията на ковид, само че детайлите по всяка едно от тях към момента се разискват. Не бяха посочени и планове какъв брой ще костват множеството от желанията. Само за ВиК плановете бе припомнено, че от еврофондовете има 1.3 милиарда лева, които дружно с парите на образувания държавен ВиК холдинг и отпуснатите от бюджета 500 млн. лева за ремонт на язовири ще надвишават 2 милиарда лева.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР