Управляващата коалиция в лицето на Промяната, ДБ и ИТН, е

...
Управляващата коалиция в лицето на Промяната, ДБ и ИТН, е
Коментари Харесай

Премиерът от Буча: Цивилизационният избор е всички да гласуваме за военна помощ

Управляващата коалиция в лицето на " Промяната ", Демократична България и Има Такъв Народ, е постигнала консолидация за гласоподаване " за " изпращането на военно-техническа помощ на Украйна. Премиерът Кирил Петков заяви от Буча, където се намира с съдружните си сътрудници Станислав Балабанов и ген. Атанас Атанасов, дружно с военния министър Драгомир Заков, че счита да убеди и Българска социалистическа партия в този избор идната седмица.

" Човек губи политическото говорене. Идеята в този миг да кажем, че това си е украински проблем, е изчерпана от всякакво наличие. Това е неприемливо ", отсече Петков.

А Балабанов покъртен добави:

" Намираме се в притихналия пъкъл. Тук до нас са заровени хора като нас.

Обикаляме покрайнините на Киев и се срещаме от близко с действителността... Това са били хора, родени тук, възпитавани са тук, образовали са се тук. Това е пъкъл в страна, част от Европа ".

Според него депутатите към този момент не трябва да се разделят на съдружни сътрудници, на съпротива. " Така че се надявам пленарната зала да реши с болшинство ", сподели националният фаворит от групата на Има Такъв Народ.

" Моето възприятие е, че всеки от нас (визира Политическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ - б.р.) ще гласоподава " за ". Това е въпрос на човешки полезности и е време България да се сплоти към тях, както и към демокрацията и човешкия живот ", добави Петков. И съобщи, че ще беседва и с Българска социалистическа партия за единно гласоподаване.

" Всеки приказва за рухване на този кабинет от първия ден. Както виждате, не е паднал и не мисля, че ще падне. Много се надяват - някои, с цел да не отидат в пандиза, други - тъй като са откраднали държавни средства, трети - тъй като са взимали пари от непозната страна, с цел да вършат съветската агитация. Обаче ето, застанали сме един до различен. Няма политически линии, когато става въпрос за човешки полезности ", отсече министър-председателят.

А ген. Атанасов добави, че е ужасяващ от гледката.

" Моето чувство е, че Путин желае да спре европейския избор на Украйна. Убеден съм, че без значение от крамолите, Народно събрание ще направи цивилизационен избор и ще поддържа жертвата - Украйна ", сподели още водачът на ДСБ.

Думите на Петков, Балабанов и Атанасов се лееха директно в ефира на националните малките екрани, до момента в който в коментарните секции в обществената мрежа фейсбук десетки пожелаха на държавниците да избухнат мини под краката им или да падне съветски снаряд.

ТЕМА преди 10 минути 188 преди 25 минути 156 преди 1 час (обновена) 1729
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР