Управляващата коалиция в Германия е спасена. След дълги и тежки

...
Управляващата коалиция в Германия е спасена. След дълги и тежки
Коментари Харесай

Управляващата коалиция в Германия оцеля

Управляващата коалиция в Германия е избавена. След дълги и тежки договаряния късно нощес Християндемократическият съюз (ХДС) на канцлера Ангела Меркел и баварският Християнсоциален съюз с водач Хорст Зеехофер (ХСС) се споразумяха по противоречивата тематика за миграцията.

Договорката планува в Германия да бъдат основани директни центрове, от които търсещите леговище, по силата на съглашения с други страни, ще бъдат връщани там, откъдето са пристигнали и където към този момент са регистрирани. Според Ангела Меркел съглашението резервира правилото на свободното напредване и дава опция на Германия да вземе ограничения за ограничение на незаконната имиграция.

" Искаме да въведем ограничения на национално ниво и в същото време да работим в партньорство със страните, откъдето идват мигрантите, както и с други страни. "
Вътрешният министър Хорст Зеехофер изрази задоволството си от постигнатото съглашение и се отхвърли от желанието си да подава оставка.

" Това ясно съглашение съответствува с моите позиции във всички три области, което ще ми разреши да запазя поста си като министър на вътрешните работи "
Сделката би трябвало да бъде утвърдена и от третия съдружен сътрудник – Социалдемократическата партия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР