Управляващата коалиция може да разчита на подкрепата на нашите депутати,

...
Управляващата коалиция може да разчита на подкрепата на нашите депутати,
Коментари Харесай

Борисов: Ще подкрепим бюджет, в който има повече пари за армията

Управляващата коалиция може да разчита на поддръжката на нашите депутати, с цел да може България да увеличи своята боеспособност. Това съобщи на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той разяснява отчета след извършения при президента Румен Радев Консултативен съвет за национална сигурност.

" Всички елементи на НАТО са в бойна подготвеност, а в нашето въздушно пространство летят натовски самолети. В нашето Черно море плуват военни кораби с жива мощ, образуват се батальони и всичко това е в нашия район. Народът обаче е споделил – който не храни своя войска, един ден ще храни непозната. И по тази причина разгледахме деликатно точките в отчета на КСНС, които са пожелателни. Управляващата коалиция може да разчита на нашите 59 депутати за бюджета на второ четене, в случай че тези точки да бъдат подкрепени с действителни средства, с цел да може неотложно България да увеличи своята боеготовност ", сподели Борисов. " Надяваме се да забележим средствата в бюджета, тъй като в противоположен случай ще излезе, че КСНС е бил, с цел да се отбие номерът. Ние поддържаме тези точки и ще ги подкрепим в Народното събрание, стига да имат воля да ги изпълнят. Логичен би бил въпросът от кое място ще се отрежат пари. Именно по тази причина финансовите министри на всяко държавно управление, когато изготвят бюджет, вършат и планове ", добави той.

По мотив отчета от Бюрото за СРС-тата водачът на ГЕРБ сподели, че ясно е посочено, че подслушване не е имало. " Хиляди минути ефирно време минаваха по стратегиите за противозаконното подслушване. Както и при " костинбродската спекулация " ние загубихме проценти. Този отчет за СРС-тата е бил подготвен доста от дълго време, само че е било преференциално да приказват, че по наше време са подслушване хора ", разяснява още Борисов.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР