Управляваме кризата, управляваме противоепидемичните мерки. Ако е останало впечатление за

...
Управляваме кризата, управляваме противоепидемичните мерки. Ако е останало впечатление за
Коментари Харесай

Деница Сачева: Управляваме адекватно кризата

Управляваме рецесията, управляваме противоепидемичните ограничения. Ако е останало усещане за изпускане на ситуацията, това се дължи на обстоятелството, че пандемията не е позната. При чужд път няма по какъв начин от време на време да не криволичиш и да не завиеш неправилно наляво или надясно.Това сподели в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия министърът на труда и обществената политика Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е.

Опозицонното говорене е повече практикуване на манията за великолепие, а не опит да се помогне, добави тя.

В момента имаме над 5000 души с ковид, които се лекуват в българските лечебни заведения. Само за последните седем дни съвсем 5700 са тези, които оздравяха. В множеството лечебни заведения има нужната техника и защитни средства. Това, което липсва, са лекарите. Времето през лятото беше употребявано за обмисляне, закупуване на медикаменти и инсталация. Но няма по какъв начин от март до септември да произведем нови лекари и да имаме нови медицински сестри, съобщи общественият министър.

План има и съответни ограничения се вземат според от това какъв брой е заболяемостта. Пандемията е сложна за ръководство, тъй като е сложна за прогнозиране. Проявяваме адекватност, а не липса на надзор, акцентира Сачева.
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР