Управлявали незаконни бардациТрима членове на банда, оперираща бордеи в Източен

...
Управлявали незаконни бардациТрима членове на банда, оперираща бордеи в Източен
Коментари Харесай

24 години затвор за трима българи в Лондон

Управлявали противозаконни бардаци

Трима членове на тайфа, оперираща бордеи в Източен Лондон, употребяващи дами, жертви на трафик във Англия, бяха наказани общо на 24 години, написа Newham Recorder. Те управлявали противозаконни бардаци в Уест Хем Лейн в Стратфорд, в Уудфорд Грийн и на адрес в Лейтън.

34-годишната Елеонора Василева получи 11 години, до момента в който Илия Михайлов, 31-годишен, живеещ на същия адрес в Alnwick Road, получи 10 години.

Третият - Мариан Нинов Василев, на 34 години от Уудфорд Грийн, беше наказан на три години. Тримата български жители бяха задържани след сигнал към Скотланд Ярд от българските управляващи, че в Лондон действа мрежа за проведена престъпност, оповестява Блиц.

Василева и Михайлов също бяха наказани на 15-годишна ограничаваща заповед за иго и трафик, до момента в който Михайлов беше в допълнение наказан за обири, отправяйки закани за ликвидиране и владение на неразрешен електрошоков револвер. Служители, претърсили адресите им, разкрили пари, опиати от клас А и замаскиран револвер за замайване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР