Управленската програма ще се изпълнява, коалицията е стабилна.Това декларираха току-що

...
Управленската програма ще се изпълнява, коалицията е стабилна.Това декларираха току-що
Коментари Харесай

Съветът свърши, коалицията е стабилна

Управленската стратегия ще се извършва, обединението е постоянна.

Това заявиха преди малко водачът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и съпредседателите на " Обединени патриоти " Красимир Каракачанов и Волен Сидеров след съдружен съвет при премиера Бойко Борисов, който продължи тъкмо час.

Не зная дали Българска социалистическа партия ще взе участие изобщо в парламентарните избори, сподели Цветанов във връзка протеста на социалистите. Аз съм провел диалог и с Движение за права и свободи, и с Българска социалистическа партия, акцентира той. " Това е част от политическата просвета. Ще продължа да повеждам диалози и с Движение за права и свободи, и с Българска социалистическа партия ", акцентира Цветанов.

Българска социалистическа партия трансферира вътрешните си проблеми върху страната. Нинова желае нова ЦИК, тъй като тази е определена от Мая Манолова, когато ръководител на Българска социалистическа партия е Михаил Миков, а не Нинова. Мандатът на сегашната завършва на 21 март, всичко е в период, заключи Цветанов. И изрази удовлетворение, че Борисов не е тоталитарен вид водач като Нинова.

След като Българска социалистическа партия не са в Народното събрание, законите ще се одобряват ритмично и по-бързо, откри Сидеров.

Валери Симеонов не пристигна на съвета - прати заместника си Борис Ячев. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР