Управлението зависи от ДПС, а в понеделник Цветан Цветанов може

...
Управлението зависи от ДПС, а в понеделник Цветан Цветанов може
Коментари Харесай

Свиленски чува как изборите чукат на вратата

Управлението зависи от Движение за права и свободи, а в понеделник Цветан Цветанов може да кани и Движение за права и свободи на срещи на съдружния съвет, тъй като без гласовете на Движение за права и свободи няма болшинство в Народното събрание, изясни соцдепутатът Георги Свиленски.

И българските патриоти са абдикирали от ръководството и те са подвластни от Движение за права и свободи, на тях Движение за права и свободи им споделя към този момент какви закони да внасят, коментита Свиленски.

Според него изборите са напълно близо и " ГЕРБ завърши житейския си политически път. Това са данинте не от социолозите, а данни, получени на терен. За разлика от тях, ние се срещаме с хората. С изключение на София, Варна и Пловдив, на всички места в страната ситуацията е извънредно. Където е имало европейски планове, парите са откраднати. "

Зам.- ръководителят на ПГ на Българска социалистическа партия изясни, че този модел на ръководство не може да продължава, тъй като към този момент 30 години България върви наникъде. " И Българска социалистическа партия е взела участие в този модел, и не бягаме от отговорност. Нашият план " Визия за България " е отворен към всички жители. Затова обикаляме всички обитаеми места, с цел да се срещнем с колкото се може повече хора и организации ", добави той.

Според Свиленски, Българска социалистическа партия е вкарала България в Европейски Съюз и няма тя да е партията, която ще всее раздори в Европейски Съюз и която ще желае разделяне в него. " Санкциите против Унгария, методът, по който се ползват, водят до разделяне, а не до обединена Европа. Важно е по какъв начин ще гласоподава българският министър ръководител по тематиката в Европа, разяснява Георги Свиленски.

Припомняме, че през вчерашния ден Движение за права и свободи избави работата на Народното събрание, защото бе допустимо законодателният орган да не събере нужния кворум за втори следващ ден.

Движение за права и свободи видя рецесия в ръководството поради спънките с кворума. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР