Управлението на руския президент Владимир Путин е подарък за НАТО,

...
Управлението на руския президент Владимир Путин е подарък за НАТО,
Коментари Харесай

Ексшеф на ЦРУ: Владимир Путин е дар за НАТО

Управлението на съветския президент Владимир Путин е подарък за НАТО, сподели някогашният шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Дейвид Петреъс, съобщи РИА Новости.

Човекът, който бе отпред на американската работа за сигурност от 2011 до 2012 година, приказва на фопум в Индия. " Откакто в Русия на власт пристигна Путин (2000 г.), Северноатлантическият пакт получи пов мотив за съществувание ", добави той. " Благодарение на съветския държавен глава позициите на НАТО в Европа се ускориха. Съединени американски щати в тясно съдействие с Алианса може дружно да трансформират геополитическата конюнктура в света ", уточни още ексшефът на Централно разузнавателно управление на САЩ.

Думите на Петреъс бяха посрещнати остро от съветски народен представител. " Изказването на някогашен шеф на сериозна институция, макар че е частно лице, е чиста проба провокация ", сподели шефът на комисията по защита в Държавната дума (долната камара на Народното събрание в Москва) Владимир Шаманов.

Петреъс бе назначен отпред на Централно разузнавателно управление на САЩ от предходния президент на Съединени американски щати Барак Обама. Той хвърли оставка поради изказвания поради извънбрачна връзка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР