Управлението на проекти ще бъде все по-стратегическо за бизнеса, публичната

...
Управлението на проекти ще бъде все по-стратегическо за бизнеса, публичната
Коментари Харесай

Проектната култура ще разчита на игровия модел при изграждането на лидери

„ Управлението на планове ще бъде все по-стратегическо за бизнеса, обществената администрация и доброволчеството. Това слага съответните провокации пред плановите мениджъри. Бъдещият фокус при ръководството на планове ще подчертава върху водачеството, компетенциите и фирмената просвета на плановия модел. “, заяви експредседателят на Международната асоциация по ръководство на планове (IPMA) Рейнхард Вагнер броени дни преди откриването на тематична конференция в София.
 Велизар Проданов: Идва времето за планове, основани на пазарните правила  Международна конференция в София разисква бъдещето на ръководството на планове
По време на 2018 IPMA Conference: „ Бъдещето на ръководството на планове – планово водачество, пълномощия и просвета. IPMA Agile сертификационен модел “ ще бъде показан българския превод на „ Изисквания за самостоятелна подготвеност за ръководство на планове “ ICB 4.0.

Новите условия в света на ръководството на планове ще бъдат коментирани от едни от най-емблематичните лица на промишлеността – Рейнхард Вагнер, експредседател на Международната асоциация по ръководство на планове, Йооп Схефер, вицепрезидент " Сертифициране " IPMA International и Владимир Иванов, основател на първия подготвителен симулатор за подготовка на специалисти по ръководство на планове.

Играта „ Морски вълк “ е напълно основана на ICB 4.0. Очаква се в международен мащаб до 2021 година приходите от образование посредством игра да доближат 7,3 милиарда $.

„ Бизнес игрите освен стават извънредно известни, само че и ученето посредством процедура е новият стандарт в образованието. Когато хората играят игри, те са открити, непосредствени, изобретателни и съчувствени. По тези аргументи ефикасното учене би трябвало да включва всичките пет сетива “, разяснява Владимир Иванов.

Следете последните вести за 2018 IPMA Conference - „ Бъдещето на ръководството на планове – планово водачество, пълномощия и просвета. IPMA Agile сертификационен модел “ на формалния уебсайт на събитието.

На фотографията от ляво надясно: Рейнхард Вагнер - експредседател на Международната асоциация по ръководство на планове (IPMA); Йооп Схефер - вицепрезидент " Сертифициране " IPMA International; Владимир Иванов, основател на симулационната игра „ Морски вълк “
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР