Управлението на ГЕРБ ни докара до газова криза. Това заяви

...
Управлението на ГЕРБ ни докара до газова криза. Това заяви
Коментари Харесай

Венко Сабрутев : Управлението на ГЕРБ ни докара до газова криза

Управлението на ГЕРБ ни докара до газова рецесия. Това съобщи в предаването „ Тази неделя “ Венко Сабрутев от „ Продължаваме промяната “.

Той подсети, че макар спрените доставки на синьо гориво от „ Газпром “, досега газът не е спрян нито за бизнеса, нито за битовите консуматори.

По думите на Сабрутев министър председателят в оставка Кирил Петков е договорил доставки на полутечен газ от Съединени американски щати, който да стигне доникъде на идната година.

Лъжа е, че няма инфраструктура за доставка на полутечен газ – има през Гърция и Турция, безапелационен е представителят на Политическа партия.

Сабрутев посочи, че кабинета „ Петков “ оставя страната в устойчиво положение.

„ Оставяме страната в действително устойчиво положение – с над 1,5 милиарда лева в хазната в допълнение събрани доходи, с 2 милиарда лева по-малко външен дълг, с работеща стопанска система, с растеж на Брутният вътрешен продукт, с исторически ниска безработица, с невиждана обществена политика. Вдигнахме пенсиите за една година повече от това, което предходните ръководещи направиха за 10 години “, изброи Сабрутев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР