Управленецът на шуменското село Маломир Даниел Перушински/26г./ напусна кметския стол

...
Управленецът на шуменското село Маломир Даниел Перушински/26г./ напусна кметския стол
Коментари Харесай

Кмет предпочете да е полицай

Управленецът на шуменското село Маломир Даниел Перушински/26г./ напусна кметския стол и стана служител на реда след извоюван конкурс. Ще работи в полицейския сектор във Върбица и ще се грижи за сигурността на хиляди хора от общината. “Не става въпрос за пари, а за предпочитание да практикувам тази професия”, сподели пред “Труд” Перушински. Покойният му татко също е бил служител на реда. Според локални хора и това е изиграло роля младият кмет, който избрали още на първи тур, да се впусне в новото занятие.

 trsh2502-2

Перушински споделя, че е осведомен с криминогенната конюнктура, в общината няма огромни “удари” на нарушители, само че обири, които мъчат хората, се случват. В момента се образова в 6-месечна школа.
Перушински е приключил стопанска система в Шуменския университет “Еп.Константин Преславски”. Хоби на към този момент някогашният кмет и сегашен служител на реда е футбола – рита топка в тима на община Смядово.

С президентски декрет за кметския пост в село Маломир са планувани избори на 20 май, оповестиха от Общинската изборна комисия във Върбица. 560 са гласоподавателите с право на глас в обитаемото място.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР