Управителят на УМБАЛ Каспела проф. Илиян Дойков смята, че в

...
Управителят на УМБАЛ Каспела проф. Илиян Дойков смята, че в
Коментари Харесай

Лекар: Емоционалният шок унищожи психиката на хората. Сега мислят по-трезво

 Управителят на УМБАЛ " Каспела " проф. Илиян Дойков счита, че сега сме в развой на основаване на втора вълна страсти, свързани с пандемията COVID-19, в която хората са малко по-трезви. Ето какво сподели лекарят:

" Днес е 13-ия ден на оповестената зараза. Постепенно напрежението спада. Хората привикнаха да живеят в тази конюнктура. Първият прочувствен потрес унищожи душeвността им и в този момент ние сме в развой на основаване на втората вълна, когато хората могат да бъдат малко по-трезви. Това се регистрира и от прегледите, които се правят. В началото всички бяха уплашени до степен такава, че всеки един признак, без значение какъв беше – било то хрема или болежка в зъба или някъде, наложително завършваше с диагноза " ковид-вирус “ в съзнанието на пациентите. Сега към този момент схванаха, че това не е чак толкоз срещано и към този момент схванаха, че не е наложително да умреш откакто се разболееш от Коронавирус.

Тъй като ситуацията е огромно отразена от медиите и хората имат опция да схванат какво се случва, малко, малко по-спокойни са и при самите прегледи. В новоразкритото място за обзор и хоспитализация (б.а. - в болница " Каспела " ) през вчерашния ден имаше прегледи, само че няма нито един приет в болница. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР