Управителят на строителната фирма „Инекс Трейд“ Илиан Цветков ще осигури

...
Управителят на строителната фирма „Инекс Трейд“ Илиан Цветков ще осигури
Коментари Харесай

Добрата новина! „Инекс Трейд“ осигурява средства за ремонт на специализиран кабинет във Враца за двойки с репродуктивни проблеми /снимки/

Управителят на строителната компания „ Инекс Трейд “ Илиан Цветков ще обезпечи средства за разкриването на кабинет за двойки с репродуктивни проблеми във Враца. Ремонтът на помещението, предоставено от общината, ще бъде осъществен безплатно от екипа на най-голямата строителна компания в Северозападна България.
„ Приветствам решението на локалната администрация и фондация „ Искам бебе “ за обособяването на сходно помещение, в което да се правят прегледи и съвещания на двойките с репродуктивни проблеми. Подкрепям самодейността и ще осигуря нужните материали за реконструкцията на обекта, като ремонтът ще бъде осъществен от моите чиновници безплатно “, съобщи Илиан Цветков.
През 2017 година „ Инекс Трейд “ ЕООД получи влиятелната премия „ Работодател на годината “ в категория „ Работодатели със важен принос за обезпечаването на претовареност на безработни лица на районния трудов пазар “. Една година по-късно сдружението беше оповестено за„ Работодател на 2018 “ в област Враца в категорията „ Инвестиции в подобряването на работната среда, за запазване живота, здравето и работоспособността на служащите и чиновниците “.
„ Инекс Трейд “ ЕООД - Враца работи в областта на качественото строителство и е профилирана във всички типове действия, които са свързани с високото и ниско строителство, всички етапи на построяването на обекта от неговото планиране до въвеждане в употреба на готовия обект.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР