Управителят на НЗОК проф. Камен Плочев направи няколко тежки политически

...
Управителят на НЗОК проф. Камен Плочев направи няколко тежки политически
Коментари Харесай

Тома Биков се закани всяка стъпка на проф. Плочев да се следи вече изкъсо

Управителят на НЗОК проф. Камен Плочев направи няколко тежки политически неточности - изиска от Народното събрание да актуализира бюджета без той да има сходна функционалност сега. Бюджетът се гледа през ноември, Плочев тогава не сподели нищо. Вече ще следим всяка негова стъпка в Здравната каса и ще я направляваме, разяснява депутатът от ГЕРБ Тома Биков в утринния блок на Bulgaria ON AIR.

Той също изрази мнението, че един административен проблем се трансформира в политически, заради неориентираността на шефа на Здравната каса.

Биков разяснява и желаната оставка на зам.-председателя на Народното събрание Валери Жаблянов.
"Наблюдавахме с терзание дейностите на Валери Жаблянов по тематики, по които обществото има базов консенсус. Той беше единственият народен представител, който се опълчи на Договора за добросъседство с Македония. Проблемът е, че е член на председателството на Народното събрание. Той, както ръководителят, е предназначен да бъде посредник и обединител на Народно събрание, да показва позицията на българския парламент. На 1 февруари се опита да провали минутата безмълвие в памет на жертвите на тоталитарния режим ", изясни Биков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР