Управителят на италианската област Ломбардия заяви, че му е предоставена

...
Управителят на италианската област Ломбардия заяви, че му е предоставена
Коментари Харесай

Управителят на Ломбардия с полицейска охрана заради обществения гняв покрай коронавируса

Управителят на италианската област Ломбардия съобщи, че му е предоставена полицейска защита след възходящите рецензии против оправянето на неговата администрация с рецесията с новия ковид, съобщи Ройтерс.

Ломбардия - най-богатата и с най-многобройно население област в Италия - е един от най-тежко засегнатите от ковид райони в света. Там са регистрирани към половината от над 32-те хиляди жертви на болестта в Италия.

Областното държавно управление, ръководено от антиимигрантската партия " Лига " на опозиционния водач Матео Салвини, претърпява забележителен срив в рейтинга си и е подложено на остри рецензии поради своя отговор на рецесията. Силно отрицание провокират и осъществените от предходни държавни управления на Лигата здравни промени, поради които съгласно мнозина епидемията е сварила Ломбардия зле готова.

Областният шеф Атилио Фонтана, който е непосредствен съдружник на Салвини, не даде детайлности за предоставената му полицейска защита, само че сподели, че решението не е взето по негово искане, а по преценка на " съответните управляващи ".

" Съжалявам поради фамилията си, което е малко разтревожено ", съобщи Фонтана. " През последните дни имаше прекалено много отрова ", изрази страдание той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР