Управителният съвет (УС) на БФВолейбол ще обсъди 4 точки на

...
Управителният съвет (УС) на БФВолейбол ще обсъди 4 точки на
Коментари Харесай

Четири точки в дневния ред на УС на БФВолейбол

Управителният съвет (УС) на БФВолейбол ще разиска 4 точки на съвещанието си на 15 юни.

Първата от тях ще е избор на Председател на спортно-организационната комисия за надпревари от държавното състезание (Национална волейболна лига). Клубовете гласоподаваха за собствен претендент Атанас Гаров. В изявление пред БФВолейбол предприемачът призна, че чака поддръжка и от Управителния съвет. Решението за името на новия ръководител на комисията ще стане ясно след гласоподаване.

След избора на началник, втората точка планува одобряване на членове и надлежно образуване на окончателния състав на комисия „ Национална волейболна лига “.
 Общо заседание на БФВ @@@

Третата точка от дневния ред на УС е избора на членовете на комисията по маркетинг, публични поръчки и финанси. Следваща стъпка в дневния ред е одобряване на промени във финансовия проект към Договор №РСВП 36-00. На край е включена и точка „ Разни “, с които съвещанието ще приключи.

За първи път новият президент Любо Ганев ще събере своите сътрудници онлайн във федерацията. Предишните съвещания под негово управление бяха виртуални поради пандемията от ковид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР