Управителният съвет на Общинския футболен клуб „Първа атомна“ за малко

...
Управителният съвет на Общинския футболен клуб „Първа атомна“ за малко
Коментари Харесай

Управителният съвет на Първа атомна за малко не остана без председател

Управителният съвет на Общинския футболен клуб „ Първа атомна “ за малко не остана без ръководител, откакто на Годишното общо заседание нощес актуалният му началник Юрик Мартинов разгласи, че е подготвил стимулираната си молба за овакантяване на поста, само че в последния миг е трансформирал решението си.
Шестимата членове на Управителния съвет – Симеон Симеонов, Станислав Стоянов, Цветан Гунев, Ивайло Матеев, Пешко Караджов и Юрик Мартинов – одобриха и едностранното волеизявление на Анатолий Абаров да напусне управлението на Сдружението, а името му да бъде заличено от Управителния съвет. На негово място ще бъде определен различен, само че заради липса на наличие на заинтригувани от мястото управлението насрочи нова среща в края на февруари, на която да бъдат поканени хора с интерес към футбола.
Иначе Управителният съвет показа отчета за активността на детско-юношеската школа и финансовия доклад за активността на Сдружението за 2017 година, съгласно който за предходната година са изхарчени 129 157,50 лв., като досега са погасени всички отговорности като се изключи наследените от остарялото управление заеми на приблизителна стойност 27 000 лв., за погасяването на които досега не са предприемани ограничения. За актуалната година ОФК „ Първа атомна “ разполага с общинската дотация от 53 000 лв. и отпуснатите от БФС през януари 12 000 лв., като занапред предстоят договаряния за размера на финансовата помощ от АЕЦ „ Козлодуй “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР