Управителният съвет на федерацията по бадминтон даде шанс на Габриела

...
Управителният съвет на федерацията по бадминтон даде шанс на Габриела
Коментари Харесай

Федерацията по бадминтон дава още един шанс на сестри Стоеви

Управителният съвет на федерацията по бадминтон даде късмет на Габриела и Стефани Стоеви посредством разговор да бъдат уверени да се състезават още веднъж за България.

Двете насочиха обвинявания към федерацията за несъответстващо отношение и неизплатени суми за подготовка. От централата оповестиха, че всичко е изплатено към девойките и техния щаб, а Министерството на младежта и спорта стартира инспекция по случая.

Управителният съвет на федерацията се събра на съвещание по-рано денем. Единодушно, присъствалите 10 членове, взеха решение да излъчат двама парламентьори, които да беседват с Габриела и Стефани, с цел да ги убедят да продължат спортната си кариера под флага на нашата татковина.

„ В името на запазването на престижа на българския спорт и бадминтон да се направи всичко допустимо сестри Стефани и Габриела Стоеви да продължат да се състезават за България. Федерацията излъчва упълномощени представители в лицето на Неделчо Кисьов (председател на клуба от Пазарджик, за който се състезават двете състезателки) и Тихомир Киров, които в най-кратък период да проведат среща и диалог със сестри Стоеви, за гореизложеното”, написа в решението на УС на федерацията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР