Управителният съвет на БЛС стартира мащабно социологическо проучване за работата

...
Управителният съвет на БЛС стартира мащабно социологическо проучване за работата
Коментари Харесай

Д-р Николова: БЛС ще направи проучване за работата на лекарите при COVID-19

Управителният съвет на БЛС започва огромно социологическо изследване за работата на лекарите в изискванията на COVID-19. Анкетата ще бъде анонимна за справедлива оценка.
Това разгласи в Сутрешния блок на Гергана Николова, която е общопрактикуващ доктор и член на УС на БЛС.

" Имахте ли задоволително персонални защитни средства, какви проблеми срещнахте при лекуването, заболеваемост при лекарите са част от въпросите, които са залегнали в изследването. Наистина е значимо какво се е случило и по какъв начин сме работили в условия на пандемия, тъй като би трябвало да си извадим поуките какво е било и какво би трябвало да се направи ", посочи Гергана Николова.

" Наели сме социологическа организация, която ще организира това прочуване измежду представителна извадка. Лекарският съюз е заплатил за това изследване, с цел да знаем какво се случва и в случай че някъде има проблем, да можем да вземем съответните ограничения. ", показа още Николова

Гергана Николова моли към родителите да потърсят персоналните си лекари, с цел да създадат нужните профилактики и имунизации.

" Ще наваксаме закъснението с имунизациите. Нашият зов към родителите е да потърсят персоналните си лекари, тъй като за 6 месеца не са правени профилактики. Много от децата нямат профилактични прегледи. Тези, които са пропуснали имунизациите, би трябвало да се обадят, с цел да не се тормозим при започване на есента от зараза от морбили да вземем за пример. ", сподели още лекарят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР