Управителният съвет на Българската петролна и газова асоциация избра за

...
Управителният съвет на Българската петролна и газова асоциация избра за
Коментари Харесай

Българска петролна и газова асоциация с нов председател

Управителният съвет на Българската петролна и газова асоциация избра за собствен ръководител с двегодишен мандат Живодар Терзиев.
Терзиев поема поста след завършилия сполучливо втори мандат на Валентин Златев отпред на организацията.
Живодар Терзиев е шеф и съучастник в сдружението за търговия с петролни артикули „ ЗАРА-Е” ООД, компания, основана с напълно български капитали. Той работи в структурите на сдружението от 1996 година Терзиев е потвърден специалист в сектора, с дълбоки знания върху спецификите на българския пазар и експертиза в областта на стопанската система, оповестиха от БПГА.
Терзиев удостовери уговорката си да работи за одобряването на Българската петролна и газова асоциация като най-авторитетната браншова асоциация в бранша произвеждане и търговия с течни горива. Асоциацията твърдо ще следва задачата си за битка със сивия бранш и нелоялните практики, за определяне на чиста и транспарантна конкурентна среда, както и за тъждество пред закона на всички участници на пазара, сподели господин Терзиев след съвещанието на Управителния съвет.
С избора на Терзиев членовете на БПГА още веднъж потвърдиха, че не се разделят на дребни и огромни, локални и интернационалните компании. Асоциацията е формирана от компании с главен принос към държавната хазна и вложенията в страната.
Членовете на БПГА изцяло осъзнават своята социална отговорност и дълг към клиентите си, заключи Терзиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР