Употребата на алкохолни напитки в деня на поставянето на руската

...
Употребата на алкохолни напитки в деня на поставянето на руската
Коментари Харесай

Руската ваксина срещу Covid-19 е несъвместима с алкохола в деня на поставянето

Употребата на алкохолни питиета в деня на слагането на съветската ваксина против ковид е неразрешено, тъй като може да отслаби имунитета и действието на имунизацията. Това декларира пред РИА " Новости " експертът от съветското Министерство на здравеопазването Евгений Брюн.

" Мисля, че всяко лекарствено средство, в това число и имунизацията против ковид, е несъвместимо с алкохола, защото преди всичко той има отровен резултат, води до намаляване на имунитета и намаляване на имунизацията ", споделя експертът.

Вчера съветското здравно ведомство разгласи, че е записало първата в света ваксина против ковид.

Фармацевтични компании обаче обявиха, че форсирането на регистрацията на имунизацията за да бъдат изпреварени откривателите от други страни е лишено от смисъл, защото няколко ваксини по света към този момент са в третата фаза на тестванията с присъединяване на десетки хиляди души. Регистрираната през вчерашния ден ваксина не е стигнала до този етап и е била тествана върху по-малко от 100 души.

" Ускорената регистрация няма да направи Русия водач в тази конкуренция, а единствено ще подложи на ненужна заплаха крайните консуматори на имунизацията, жители на Руската федерация ", обявиха фирмите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР