Упорити слухове твърдят, че новата приятелка на Илон Мъск е

...
Упорити слухове твърдят, че новата приятелка на Илон Мъск е
Коментари Харесай

Хванаха млада хубавица да излиза от самолета на Илон Мъск

Упорити клюки настояват, че новата другарка на Илон Мъск е 29-годишна австралийска актриса, която ще се появи в идния биографичен филм за Елвис Пресли.

Наташа Басет, която преди пет години изигра Бритни Спиърс в биографичния филм за певицата „ Lifetime “, беше видяна да излиза от частния аероплан на Мъск, откакто той кацна в Лос Анджелис в четвъртък.

Тя ще се появи на екрана като първата другарка на Елвис, Дикси Лок в идния филм за живота му, в който Остин Бътлър играе ролята на едноименния артист, а Том Ханкс влиза в ролята на негов управител. Филмът, режисиран от сътрудника на Басет, австралиецът Баз Лурман, би трябвало да излезе на 24 юни.

Оттогава самоличността ѝ беше разкрита от HollywoodLife, като източник твърди, че двойката е почнала сериозна връзка – към този момент, написа bg-voice.com.

„ Те се срещат от няколко месеца и сега са в моногамна връзка. “

50-годишният бизнесмен с благосъстояние на стойност 180 милиарда английски лири беше облечен напълно в черно, до момента в който излизаше от самолета, преди скоро да бъде последван от блестящата дама.

Двамата бяха видяни откакто предишния септември магнатът на Tesla се раздели с певицата Граймс, майка на едногодишния му наследник X Æ A-Xii.

Басет израства в Сидни и се реалокира в Ню Йорк през 2019 година, с цел да посещава театрално учебно заведение. Тя се е появявала в голям брой телевизионни сериали. Най-голямата ѝ роля преди биографичния филм за Елвис беше на звездата от 50-те Глория Деламур във кино лентата на Джоел и Итън Коен от 2016 година Hail! Caesar, в който също вземат участие Джордж Клуни и Скарлет Йохансон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР