Упорити слухове из коридорите на bTV гласят, че скандалната водеща

...
Упорити слухове из коридорите на bTV гласят, че скандалната водеща
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Скандална мълва плъзна из коридорите на bTV, свалят от екран устата водеща!

Упорити клюки из коридорите на bTV гласят, че скандалната водеща Венета Райкова още веднъж ще бъде натирена от малкия екран. Сезонът на „ Папараци “ завърши, а от есента таблоидът ще има друга водеща. Говори се даже, че Николета Лозанова още веднъж ще седне на стола като водеща, с което ще забие поредна пробойна рана на съперничката си, написа в. " ШОУ ".

Макар Николета Лозанова да отнасяше прекалено много хейт за уменията си като водеща, нейната заместничка Венета Райкова се оказа по-голям неуспех. „ Как може публицист с толкоз години стаж и с искания за величие в сектора да се излага по този низък метод. Толкова й проличава, че чете от аутокю-то, даже срича, че нервира слуха на фена. Затова доста хора стопираха да гледат предаването “, споделя един от разочарованите фенове.
На този стадий изказванията за възможното връщане на Николета са единствено спекулации. От управлението на малкия екран обаче са уверени, че Венета няма място в техния ефир и готвят уволнението й.


По всичко проличава, че водещата я чака тежко лято. Нейни сътрудници я съжаляват, че го е закъсала финансово и няма да има от какво да се устоя, откакто се разведе с мъжа си.

Венета толкоз доста желае да бъде на екран и таман когато нещата наподобява да се развиват, тя бива попарена с кофа вряла вода. След сполучливите години като водеща на „ Горещо “ по никакъв начин не й върви в това начинание. Какво ли не захваща, само че не може да догони рейтинга на „ Горещо “. Изведнъж й предложиха да седне на стола на Николета Лозанова в най-рейтинговото светско предаване, което я накара още веднъж да вирне главата си. Успя да се застои единствено за един сезон и още веднъж отива на бюрото по труда. „ Тя обиколи всички малките екрани и от нито една към този момент не я желаят. Този път Венета май ще би трябвало да се сбогува вечно с телевизионната си кариера и да насочи силите си към книжките, които написа през последните години и да се моли да се купуват и да печели от тях, с цел да преживее по някакъв метод “, изригна с коментар неин сътрудник от малкия екран.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР