Упорити слухове из коридорите на Би Ти Ви гласят, че

...
Упорити слухове из коридорите на Би Ти Ви гласят, че
Коментари Харесай

Натириха Венета Райкова от Папараци, Николета се завръща триумфално!

Упорити клюки из коридорите на Би Ти Ви гласят, че скандалната водеща Венета Райкова още веднъж ще бъде натирена от малкия екран. Сезонът на "Папараци " завърши, а от есента таблоидът ще има друга водеща. Говори се, че Николета Лозанова още веднъж ще седне на стола като водеща.

Макар че Николета Лозанова отнасяше прекалено много хейт за уменията си като водеща, нейната заместничка Венета Райкова се оказа по-голям неуспех.

„ Как може публицист с толкоз години стаж и искания за величие в сектора да се излага по този низък метод. Толкова й проличава, че чете от аутокю-то, даже срича, че нервира слуха на фена. Затова доста хора стопираха да гледат предаването “, споделя един от разочарованите фенове.

На този стадий изказванията за връщането на Николета Лозанова са единствено спекулации. По всичко проличава, че водещата я чака тежко лято. Нейни сътрудници я съжаляват, че го е закъсала финансово и няма да има с какво да се устоя, откакто се разведе с мъжа си.

След сполучливите години като водеща на „ Горещо “ по никакъв начин не й върви в това начинание. Какво ли не захваща, само че не може да догони рейтинга на „ Горещо “. Обиколи всички малките екрани и към този момент на никое място не я желаят. Този път Райкова ще би трябвало да се раздели вечно с телевизионната си кариера и да насочи силите си към книжките, които написа в последните години и се моли да се купуват, с цел да може да печели от тях, написа „ ШОУ “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР