Упоритата работна етика на крал Чарлз беше разкрита от член

...
Упоритата работна етика на крал Чарлз беше разкрита от член
Коментари Харесай

Натовареният график на крал Чарлз, който го кара да работи до 4 сутринта, разкрит от кралското семейство

Упоритата работна нравственос на крал Чарлз беше разкрита от член на разширеното кралско семейство, който го счита за един от своите „ скъпи другари “.

Звездата от Peep Show Софи Уинкълман е омъжена за лорд Фредерик Уиндзор, втори братовчед на крал Чарлз, и в ново изявление тя приказва с особена любов за връзката си с крал Чарлз. Лорд Уиндзор е наследник на принц Майкъл от Кент, първи братовчед на починалата кралица Елизабет II и брачната половинка му принцеса Майкъл от Кент.

Говорейки за околните връзки, които има с кралските особи, откогато се омъжи за семейство Уиндзор, тя сподели пред Tatler Magazine: „ [Аз] съм в действителност положителни другари с всички тях – това е в действителност неуместно нещо споделят, само че зад камерата те са в действителност занимателни, умни, благи хора.

„ Обичам Софи Единбург, Сара Чато [дъщерята на принцеса Маргарет] Зара [Филипс], девойките от Йорк [принцеса Беатрис и Юджини ], Тим и принцеса Ан, Фърги [Сара Фъргюсън], всички Кент и Глостър. Обичам Кейт и Уилям, само че те са толкоз заети и не жив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР