Упорита и добра учителка успя да класира селско училище в

...
Упорита и добра учителка успя да класира селско училище в
Коментари Харесай

Учителка по биология вкара селско училище в топ 3 по успех на матурите


Упорита и добра учителка съумя да класира селско учебно заведение в първата тройка по триумф на втората матура, която е по предмет по желание.

Средно учебно заведение “Христо Ботев” от смолянското село Чепинци е съумяло да се подреди пред доста от елитните учебни заведения в страната на матурата по желание с резултатите на своите 26 явили се 12-класници, оповестиха от Министерството на образованието и науката при представянето на разбора с резултатите от тазгодишните матури.

“Постижението на село Чепинци е доказателство, че водещи са подготовката и работата на учителя. От 2008 година учебното заведение има постоянни резултати в образованието по биология и здравно обучение. През образователната 2017/2018 година на общински кръг на олимпиадата по биология са се явили 27 възпитаници, а за регионалния са се класирали 9. Това значи, че имаме целенасочена упорита работа. Успехът идва точно от биология”, разяснява Таня Михайлова, заместник-министър на образованието, написа „ 24 часа “.

Успехът постигнала учителката Даниела Куцева, която провела с учениците си две пробни матури. Преподавателката има 23 години педагогичен стаж единствено в това учебно заведение. Резултатът по български език и литература на чепинските възпитаници е добър 4,28.

На първо място по триумф на наложителната матура по български както и през 2018 година е Немската гимназия в София.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР