Уплашени сме, война е. Когато се включиха сирените в събота

...
Уплашени сме, война е. Когато се включиха сирените в събота
Коментари Харесай

Ужасът на войната в Израел през погледа на една майка frognews.bg

" Уплашени сме, война е. Когато се включиха сирените в събота не знаехме какво става. Чуваха се търмежи и екот. При включването на сирените се крием в най-близкото бомбоубежище до нашата квартира в Йерусалим. Тук обаче нещата са по-спокойни в сравнение с в други елементи на Израел. От четири дни не е имало сирени ", изясни Елена Георгиева.

 

Животът на фамилията й се прекатурва след диагнозата на сина й Георги през септември предходната година. Започнало е лекуване във Варна, откъдето е фамилията.

 

" За жал Георги не реагира добре на лекуването там. Химиотерапията не оказваше нужният резултат. 6 месеца минаха, когато ни оповестиха, че се постанова трансплантация. Оказа се, че няма подобаващ донор в Европейския съюз. Намерихме донор отвън Европейски Съюз, като се насочихме към Израел. Операцията в Израел беше на 7 май. Около два месеца бяхме в болничното заведение, в този момент сме отвън болничното заведение и правим рехабилитация. На финала на лекуването сме, остават две седмици, до момента в който приключим. Предстои комплицирано проучване другата сряда и чак тогава ще се опитаме да се приберем ", безапелационна е Елена Георгиева.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР