Уотфорд продължи великолепното си представяне от началото на сезона, след

...
Уотфорд продължи великолепното си представяне от началото на сезона, след
Коментари Харесай

Впечатляващият старт на Уотфорд продължи

Уотфорд продължи превъзходното си показване от началото на сезона, откакто записа трета поредна победа. “Стършелите” победиха Кристъл Палас с 2:1 на “Викаридж Роуд” и са с цялостен актив от точки, като се изравниха с Ливърпул на върха на класирането. Уотфорд стартира сезона в елита с три победи за първи път в историята си.

Палас пропусна да поведе още в петата минута, когато Бентеке стреля с глава от добра позиция, само че прати топката настрана от вратата. Следващата заплаха още веднъж се откри пред гостите и още веднъж пред белгийския нападател. Андрос Таунзенд центрира и Бентеке с глава стреля във вратаря отблизо разстояние.

След почивката домакините имаха преимущество и в 52-ата минута поведоха. Капу проби през халфовата линия на противника и откри Перейра, който с хубав удар откри резултата. За аржентинеца това е трети гол от началото на сезона. Кристъл Палас последователно си върна самодейността и потърси изравняването, само че още веднъж Бентеке пропусна добра опция. Малко по-късно Уотфорд поведе с 2:0. Опит за центриране на Холебас приключи с хубав гол.

Гостите понижиха с попадение на Заха в 77-ата минута. Влезлият като запаса Макс Майер подаде към звездата на Палас, който с мощен удар прати топката в мрежата. Тимът на Рой Ходжсън натисна в последните минути, само че " стършелите " устояха и стигнаха до нови три точки.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА
КЛАСИРАНЕ

ПРОГРАМАТА НА УОТФОРД
ПРОГРАМАТА НА КРИСТЪЛ ПАЛАС Премиър лийг 3 кръг, неделя 26 август  Уотфорд 2:1краен резулат  Кристъл Палас
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР