Уорнър брадърс подготвят нова версия на хитовата телевизионна комедия Алф,

...
Уорнър брадърс подготвят нова версия на хитовата телевизионна комедия Алф,
Коментари Харесай

Алф ще се завърне на телевизионния екран

" Уорнър брадърс " приготвят нова версия на хитовата телевизионна комедия " Алф ", съобщи ТАСС, базирайки се на " Варайъти ". Според изданието планът е в начален стадий и към момента не определен сценарист, който да опише новите завършения на симпатичния пришелец от планетата Мелмак.

Една от обсъжданите хрумвания е новата версия да наблюдава по какъв начин Алф се завръща от военната база, в която е арестуван в плен след финала на истинската поредност, и следи по какъв начин се е трансформирал животът в негово неявяване. От компания " Уорнър брадърс " отхвърлят да разкрият детайлности към плана.

Телевизия Ен Би Си излъчва сериала " Алф " в интервала сред 1986 и 1990 година Поредицата, намерила своето място в известната просвета, е показвана в 80 страни.

Алф се разрушава с галактическия си транспортен съд в гаража на семейство Танер - нормално американско четиричленно семейство от междинната класа. Главата на фамилията - Уили Танер, е служител, брачната половинка му Кейт е стопанка. Имат две деца - щерка Лин и наследник Брайън и домакински любим - котаракът Лъки.

Семейство Танер одобряват Алф в своя дом и го крият от НАСА, военните и своите любопитни съседи - семейство Ачмонек, до момента в който той поправи своя галактически транспортен съд. Става ясно, че Мелмак е избухнал и Алф е останал без дом, по тази причина остава за непрекъснато в фамилията, макар главоболията, които постоянно основава.

През 1996 година по американската телевизия ABC е излъчен 90-минутен филм „ Проект: Алф ", който е краят на историята. Действието в него се развива 6 години след събитията в сериала и концентрира вниманието върху един академик и един боен, които измъкват Алф от държавното управление и го завеждат при милионер, строящ галактически транспортен съд, благодарение на който косматият извънземен ще може да напусне Земята.

В последния епизод от сериала Алф съумява да се свърже със свои оживели съпланетяни и да си уговори час и място на срещата, на която той би трябвало да се върне при тях. Разговорът обаче е засечен от ФБР и заради това Алф се оказва заобиколен от федерални сътрудници на самото поле, където би трябвало да се състои срещата. В този миг епизодът приключва с надпис „ Очаквайте продължение... ", като филмът „ Проект: Алф " е точно това продължение - заключението на сериала.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР