Уорън Бъфет, известната фигура в сферата на фондовите пазари, не

...
Уорън Бъфет, известната фигура в сферата на фондовите пазари, не
Коментари Харесай

3 акции от портфолиото на милиардера Уорън Бъфет, които да следите

Уорън Бъфет, известната фигура в областта на фондовите пазари, не се нуждае от показване. Той е необятно прочут със своя забележителен и разнороден капиталов портфейл, който включва разнообразни акции.

Компанията на Бъфет, Berkshire Hathaway, се гордее с необятен набор от акции, което му носи прозвището “Оракулът от Омаха ” заради проницателните му капиталови тактики и триумфа му в ръководството на фондовия пазар.

Въпреки че инвестицията на Berkshire Hathaway в Apple е добре известна, има още няколко забележителни акции, които Бъфет интензивно изследва и които заслужават внимание.

Сред тези вложения се откроява Coca Cola. Berkshire Hathaway е придобила забележителен брой акции на Coca-Cola, което я трансформира в една от най-значимите активи на Бъфет. Привлекателността на Coca-Cola се крие в нейната постоянна дивидентна политика, която предлага 12-месечен дял, почти два пъти по-висок от настоящата рентабилност на S&P 500. Освен това поредният напредък на Coca-Cola през последните шест десетилетия, дължащ се на адаптивния й метод към пазарните трендове, в допълнение ускорява привлекателността й като капиталов вид.

Друг основен дял в портфейла на Бъфет е Procter and Gamble (P&G) – одобрена марка, известна с разнообразната си гама от потребителски артикули. Стабилните доходи на P&G, устойчиви на икономическите съмнения, я вършат привлекателна инвестиция за Бъфет. Нейните артикули, които са съществени артикули за семейството, обезпечават устойчиво търсене без значение от икономическите условия, като по този метод способстват за постоянни цени на акциите и дълготрайна доходност.

Amazon, колосът в региона на електронната търговия, също заема значимо място в портфейла на Бъфет. Въпреки че делът на Amazon е релативно по-малък, капацитетът за напредък на компанията, изключително с нейните Amazon Web Services (AWS), е забележителен. С впечатляващ действен приход и забележителен принос от AWS, Amazon е подготвен за по-нататъшно разширение на пазара и увеличение на динамичността в обозримо бъдеще.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР