Уолстрийт реже бонусите. Служителите могат да очакват понижение на премиите

...
Уолстрийт реже бонусите. Служителите могат да очакват понижение на премиите
Коментари Харесай

Уолстрийт реже бонусите

Уолстрийт реже бонусите. Служителите могат да чакат намаляване на наградите и съкращения. Това сочи изследване на консултантската адвокатска фирма Джонсън асошиейтс (Johnson Associates), представено от Ройтерс, заяви manager.bg.

Банките са изправени пред нарастване на разноските с разрастването на безработицата вследствие на здравната рецесия, а това постанова да заделят милиарди долари хранителни запаси за кредитни опасности. Очаква се разноските да имат негативно отражение върху възнагражденията на чиновниците, преди всичко
бонусите, гласи изследването, следено с огромно внимание от експертите в бранша.

Единствено наградите на трейдърите и капиталовите банкери, участващи в заеми за фирмите, могат да се усилят по отношение на предходната година заради мощните съмнения на финансовите пазари и потребността от финансиране на фирмите, прецизира Българска телеграфна агенция.

И противоположното - работещите за спекулативни фондове (хедж фондове), ръководството на активи, финансови вложения или банкиране на дребно могат да чакат
бонусите им да намалеят до 30 %. Според прочването увеличаващите се разноски и натискът върху облагата могат да накарат сдруженията за ръководство на активи и банките да редуцират чиновници до края на тази година или при започване на идната.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР