Уолстрийт джърнъл публикува статията, в която предупреди, че грешната търговска

...
Уолстрийт джърнъл публикува статията, в която предупреди, че грешната търговска
Коментари Харесай

Уолстрийт джърнъл: Търговската политика на Тръмп може да доведе до спад в икономиката

„ Уолстрийт джърнъл " разгласява публикацията, в която предизвести, че неверната комерсиална политика на президента Тръмп може да докара до спад в американската стопанска система.

Статията подлага на критика шефа на Офиса по търговията и промишлеността Питър Наваро. Според известие в медиите, предходната седмица, когато Доналд Тръмп разгласи, че усилва митата върху китайските артикули, с изключение на Наваро, всички други стопански съветници бяха срещу този ход.

В публикацията се показва също, че след въвеждането на политиката за понижаване на налозите и разхлабването на регулаторната политика стопанската система на Съединени американски щати означи напредък, само че с последвалото увеличение на разногласията с други страни, доверието и финансовите разноски на американските компании понижиха, което оказа негативно въздействие върху икономическия напредък. В момента той е с 3% до 2% по-нисък. Средният брой на новите работни места на месец е намалял от 223 хиляди през 2018г. на 165 хиляди през тази година.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР