[Unsplash] Празничният неделен ден беше натоварен за премиера Борисов. На

...
[Unsplash] Празничният неделен ден беше натоварен за премиера Борисов. На
Коментари Харесай

Бугатитата се броят напролет

[Unsplash] Празничният неделен ден беше претрупан за премиера Борисов. На Цветница той посети цех за произвеждане на защитни костюми в Сливенско, направи ревизия на поправки по автомагистрала " Тракия ", поговори със строители, даде обещание пет нови моста, " откакто тая гнусота отмине " (коронавирусът), не пропусна да посети и строителните действия по разширението на обичаното му околовръстно на София, където преброи и първокласните коли в страната.

" Към днешна дата в бедна България има три бугатита като на Роналдо, бентлита - 241, ферарита - 123, майбах - 53, макларън - 22, ламборгини - 87, мазерати - 311, ролс-ройс - несъмнено сме първи в Европа с 84 ролс-ройса, 280 хамъра, ягуари - близо 4000, поршета - близо 5000 ", изрежда Борисов във видео онлайн в профила си във Фейсбук, четейки числата от лист, подаден му от шефа на Столичната полиция Георги Хаджиев.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Болката и статистиката на премиера са поради рецензията на дребния и междинния бизнес против рестриктивните ограничения, свързани с ковид, както и изказванието им, че нямат първокласни коли. Недоволството на мениджърите пристигна след премиерска рекомендация преди към месец да продадат по една от колите си и да платят заплатите.

" Доста пъти ме укориха, че съм обидил някого. Все отново желаех да изчета справката, тъй като по този начин приказват, все едно съм ги обидил, аз желаех да защитя служащите ", споделя Борисов във видеото.

Проправителственият " Труд " доразвива статистиката на Борисов, вярно отбелязвайки, че в нея не са включени първокласните марки BMW, Mercedes и Audi. Изданието пресмята, че българите са дали не по-малко от 1 милиарда лева за първокласни коли, и то сметнато с 30% сконто. " Борисов прочете информация за тузарските возила у нас и шашардиса всички ", прави се на шашардисан и " Блиц ". Според сметките на " 24 часа " цената на първокласните коли обаче е едвам 180 млн. евро.

Не излиза наяве какъв интервал обгръща статистиката за изброените от Борисов коли, само че най-вероятно това са регистрирани.

Във видеото Борисов не споделя дали е изискал информация за имената на притежателите на първокласните коли, финансирани ли са бизнесите на някои от тях предпочитано със заеми от държавна банка, еврофондове, продобиване на публични поръчки, както и дали има нещо неправилно към приходите и дейностите им. Нито пък дали е изискал данъчна инспекция на притежателите на сходни коли, което би имало повече смисъл от елементарното ценене на едни данни от хвърчащо листче.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР