„Унизително и позорно е това, което направи България – да

...
„Унизително и позорно е това, което направи България – да
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Псевдоеколозите са виновни за развитието на „Пирин“


„ Унизително и позорно е това, което направи България – да промени изискванията, с цел да угоди на една страна “, разяснява в утринния блок на Българска национална телевизия водачът на НФСБ Валери Симеонов по отношение на старта на договарянията за покупка на нови изтребители от Съединени американски щати. „ Защо не охранява България въздушното си пространство, както прави Турция? “, попита той.

Той изрично отхвърли да има скрита коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия по отношение на поддръжката, дадена от трите партии, за старт на договарянията за F-16.

„ В Народното събрание се случва постоянно по този начин “, изясни той и подсети, че проблеми има и в дребната коалиция, само че тя съществува.
Симеонов съобщи, че има нарушаване в съдружното съглашение. „ Това са въпроси обаче, които аз не искам да разисквам в телевизионни студия “, добави той.
Относно идните евроизбори, Валери Симеонов съобщи, че прекомерно внимание се обръща на този въпрос. „ Имаме договаряния. Вчера отново имахме съвещание. „ Атака “ не взе участие. Засега договарянията са сред Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ “, сподели политикът.
Във връзка с решението на Върховен административен съд за „ Пирин “ Симеонов съобщи, че се зачертава развиването на един цялостен район. За него отговорни са псевдоеколозите. „ Не е обикновено това. България е единствената страна в Европейски Съюз, в която има 30% предпазени територии “, добави той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР