Университетът за национално и световно стопанство спира всички присъствени занятия

...
Университетът за национално и световно стопанство спира всички присъствени занятия
Коментари Харесай

УНСС спира присъственото обучение, всички лекции ще са онлайн |

Университетът за национално и международно стопанство стопира всички присъствени занятия поради COVID-19 от на следващия ден, 21 октомври, до 27 октомври в това число.

Това гласи заповед на ректора проф. Димитър Димитров от през днешния ден.

Всички занятия ще се организират онлайн. 

Всички всеобщи мероприятия се стопират, в това число спортни, културни, обществени лекции.

Заседанията на университетския, факултетните и катедрените препоръки, които би трябвало да вземат неотложни решения, ще се организират онлайн.

Процедурите по заемане на университетски длъжности, по придобиване на научните степени " лекар на науките " и Общински народен съвет " лекар ", държавните изпити и отбраните на дипломни работи да бъдат отсрочени или извършени онлайн, изисква заповедта. 

До 27-и в това число се не разрешава достъпът на студенти и външни гости до образователните здания на УНСС. Комуникацията със и сред чиновниците ще се реализира по телефон и и-мейл.

Отворен остава единствено основният вход на УНСС. Ако изключителна обстановка наложи отваряне на някой от другите, това ще става с позволение на помощник-ректора или защитата.

Ограничава се и наличието на чиновници в университета. Част от тях ще работят присъствено, част - от отдалеченост, онлайн, по авансово направени графици.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР