Университетът на Айдахо заяви в сряда, че ще продължи напред

...
Университетът на Айдахо заяви в сряда, че ще продължи напред
Коментари Харесай

Решението приближава Университета на Айдахо към противоречива оферта за придобиване на Университета на Финикс

Университетът на Айдахо съобщи в сряда, че ще продължи напред с плануваното си придобиване на университета с облага с облага за близо 700 милиона $, откакто арбитър го уволни делото на основния прокурор на щата, в което се твърди, че договорката е осъществена в нарушаване на закона за откритите срещи.

Генералният прокурор Раул Лабрадор не съумя да потвърди, че Съветът на регентите е нарушил закона за откритите срещи на Айдахо, когато преглежда договорката, арбитър от Айдахо постанови Във вторник отхвърли делото на Лабрадор.

Университетът приветства решението като победа както за практиките на изпълнителните сесии на борда, по този начин и за достъпа до висше обучение в Айдахо. Съдебният развой е една от най-големите спънки за привършване на договорката.

„ Очакваме с неспокойствие да приключим нашето партньорство с Университета на Финикс през идващите месеци и да предоставим тази неповторима опция на жителите на Айдахо “, се споделя в изказване на представителя на университета Джоди Уок...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР