Универсалният флангови футболист на ЦСКА Асен Дончев няма да бъде

...
Универсалният флангови футболист на ЦСКА Асен Дончев няма да бъде
Коментари Харесай

Любимец на Саша Илич пропуска дербито с Левски

Универсалният флангови футболист на ЦСКА Асен Дончев няма да бъде разполагаем на треньора Саша Илич за безконечното дерби с Левски в неделя.

Младежкият национал получи травма в коляното в края на дуела против Славия, която ще му попречи да вземе присъединяване в конфликта със сините. 20-годишният състезател е доста потребен за сръбския ментор, като му дава варианти както отдясно на защитата като опция на Турицов, по този начин и в по-предни позиции.

Дончев се радва на съществено доверие от експерта, като е записал 6 участия в шампионата и две в Лигата на конференциите. Допусна огромна неточност за гола на Сейнт Патрикс при загубата с 0:1 в София, само че тя не се оказа съдбовна, откакто армейците победиха с 2:0 в Дъблин.

Младокът се реваншира по най-хубавия метод, като донесе триумфа с 1:0 над Черно море с красиво попадение в последния четвърт час на конфликта, откакто се бе появил от аварийна пейка.

Все още не е ясно какъв брой време Дончев ще отсъства от терена, написа „ Тема спорт “ и добавя, че Саша Илич е треньорът на ЦСКА с максимален % победи от Нестор ел Маестро насам.

Илич има 10 триумфа, 2 равенства и 2 загуби във всички шампионати, което значи 71.4% победи.

Точно подобен е процентът и на Ел Маестро, който води ЦСКА от юни 2018-а година до февруари 2019-а.

Между тях двамата тимът беше воден още от Любослав Пенев, Люпко Петрович, Милош Крушчич, Стамен Белчев, Даниел Моралес, Бруно Акрапович, Стойчо Младенов и Алън Пардю.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР