Универсален модел за овладяване на COVID пандемията няма. Управлява се

...
Универсален модел за овладяване на COVID пандемията няма. Управлява се
Коментари Харесай

Иво Христов: Хомосексуалността е част от днешната политика

Универсален модел за преодоляване на Коронавирус пандемията няма. Управлява се опипом, защото нямаме предходен опит с сходно събитие. Мога да кажа, че рецесията у нас се ръководи зле. Това показа в предаването "Лице в лице " по bTV евродепутатът.

По думите му министър председателят Борисов напролет си е спечелил прозвището "Пазителя ", тъй като съумя тогава да опази всички и страната ни беше давана за образец, само че към Великден, когато ограниченията отслабнаха и Борисов освободи всички от рестрикциите, получи новия си прякор – "Освободител ".

На въпрос по отношение на скандалния случа с евродепутата от ФИДЕС Йожеф Сайер, хванат да взе участие в мъжка оргия в Брюксел, уточни, че "всички са били шокирани, само че не и сюрпризирани ".

Хомосексуалността е част от медиите, част от политиката, част от рекламната промишленост. Подобни случаи обаче накърняват реномето на европейската концепция и се губи всякаква меродавност сред думи и каузи, разяснява той.

Проектите, които предложи президентът, нямат искания да са опция. Но те са насочени към бъдещето – опазването на природата, високите технологии. Мога да кажа, че плановете, които предложи, разсъниха интереса у жителите, изясни той.

Евродепутатът разяснява и обстановката с Българска социалистическа партия.

Опозицията на това ръководство е необятно разбиране. Българска социалистическа партия през последните години е поредна съпротива, има корав опозиционен курс и не трябва да влиза в сговор със сегашната власт или доближени до нея, уточни в умозаключение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР