УНИЦЕФ набира младежи, които да станат герои в екипа на

...
УНИЦЕФ набира младежи, които да станат герои в екипа на
Коментари Харесай

УНИЦЕФ търси "Шампиони за децата"

УНИЦЕФ набира младежи, които да станат герои в екипа на " Шампиони за децата " и да поддържат задачата за по-добро бъдеще за всяко дете, заяви пресцебтърът на детския фонд на Организация на обединените нации за България.

За младежите това е чудесна опция за кариера с идея с гъвкаво работно време. Те са самобитни посланици на работата на УНИЦЕФ в България - директната връзка сред донорите и идеите, за които отиват дарените пари. " Шампионите " имат значимата роля целогодишно да притеглят повече съидейници за общата идея и да разширят фамилията на УНИЦЕФ от постоянни донори.

 УНИЦЕФ търси
© "УНИЦЕФ България "

Като съществена причина да аплайват за работа в екипа " Шампиони за децата " младежите акцентират обстоятелството, че им " пука ". Търсят задоволство и смисъл в работата си, желаят да бъдат част от позитивната смяна за най-уязвимите деца в България.

 УНИЦЕФ търси
© "УНИЦЕФ България "

Инициативата поддържат певиците Михаела Маринова и Йоана, актрисата Радина Думанян, както и влогърите Magi San и Dimikask.

" Ако ви се правят добрини и мечтаете работата ви да има идея – кандидатствайте и станете част от екипа на " Шампиони за децата "! Нека дружно подкрепим децата. Защото ни пука ", разяснява Михаела.

" Най-лесно е да кажем, че това е работа на страната и да не променим нищо – в случай че всеки от нас може да усъвършенства с нещо положението на тези в потребност – длъжни сме да го създадем ", споделя мотивацията си Йоана.

 УНИЦЕФ търси
© "УНИЦЕФ България "

Как се става Шампион за децата

Много младежи припознават себе си в облиците на Хари по-добър, Мечо пук, Оле отвори очички или Питър проект.

Искате да измененията света, имате проект за бъдещето и ви пука за децата на България - кандидатствайте за Шампион ТУК.

Повече информация за опцията за работа можете да откриете ТУК.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР