УНИЦЕФ дава началото на инициатива за набиране на пари за

...
УНИЦЕФ дава началото на инициатива за набиране на пари за
Коментари Харесай

УНИЦЕФ започна кампания за набиране на пари в подкрепа на деца

УНИЦЕФ дава началото на самодейност за набиране на пари за три основни области, в които поддържа децата в България: ранно детско развиване, приобщаващо обучение и обезпечаване на безвредна образователна среда, заяви пресцентърът на Детския фонд на Организация на обединените нации. Основното обръщение на акцията е " Всичко е допустимо в фантазиите на децата, само че мислена помощ не стига. Нужна е същинска ".

" Вярвам, че всеки един може да способства за смяна на живота на най-уязвимите деца. УНИЦЕФ работи, с цел да може всички те да се радват на своите права и да развият цялостния си капацитет. Най-ефективният метод за устойчива поддръжка на работата на Детския фонд на Организация на обединените нации е посредством постоянни месечни дарения. Няма такова нещо като " малко " подаяние, тъй като, когато се съберат напъните на всеки един от нас, дружно можем да реализираме доста! ", разяснява представителят на УНИЦЕФ в България Джейн Муита. Инициативата е подкрепена от актьорите Юлиан Вергов и Радина Думанян.

Как се става покровител

Всеки искащ може да се причисли към Благодетелите на УНИЦЕФ с автоматизирани месечни дарения от 5 лв. през мобилния си телефон, като изпрати SMS с текст 5 към номер 1021. Дарителят резервира цялостен надзор върху даренията си и има опция да смени сумата или да приключи да подарява когато и да е, като изпрати безвъзмезден SMS с писмен знак S или STOP на 1021. Дарения могат да се вършат и онлайн – на dari.unicef.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР