United Media, водещата медийна компания в Югоизточна Европа, бе домакин

...
United Media, водещата медийна компания в Югоизточна Европа, бе домакин
Коментари Харесай

United Media е домакин на полуфиналите на Международните награди Emmy® в партньорство с Nova и Община Атина

United Media, водещата медийна компания в Югоизточна Европа, бе хазаин на два полуфинални кръга на журирането за Международните награди Emmy® за 2023 година, в партньорство с Nova (Гърция) и Община Атина.

Членовете на журито се събраха в гръцката столица и разискаха номинациите в две категории: „ Най-добра женска роля “ и „ Най-добра мъжка роля “.

Сред членовете на журито бяха известни режисьори, артисти, продуценти, монтажисти, телевизионни експерти и други водещи международни и районни специалисти от света на продуцентството, малкия екран, киното и изкуството. Сред членовете на журито, които способстваха с опита си за избора на финалистите за тази влиятелна премия бяха шефът " Развитие на нови формати " в United Media и изпълнителен шеф на Нова телевизия (Хърватия) Наташа Булян, един от най-популярните български телевизионни експерти с богат опит в региона на медийното и телевизионното изкуство Вяра Анкова, хърватската кино, телевизионна и театрална актриса Зринка Цвитешич, основният редактор в Нова телевизия (Хърватия) Зринка Янков и ръководителят на каналите Novacinema в NOVA (Гърция) Агапи Кефалогиани.
 United Media
Носителите на 51-вите Международни награди Emmy® ще бъдат оповестени на гала по връчването им в Ню Йорк на 20 ноември 2023 година

Това е втората поредна година, в която United Media, член на United Group, е поканена от Международната академия да взе участие в процеса на асортимент и номиниране по време на полуфиналния стадий, като предходната година събитието се организира в Дубровник.

Кулминацията на тазгодишните полуфинали бе придружена със удивително събитие, което се организира в зала " Запейон " в Атина и сплоти известни персони от филмовия, телевизионния и креативния бранш, затвърждавайки репутацията на Гърция като пазар, който развива и признава високите достижения в региона на малкия екран.

" Домакинството на полуфиналите на Международните награди Emmy® за втора поредна година акцентира нашата отдаденост да предоставяме наличие от най-високо равнище на нашите 40 милиона фенове в осем страни в Югоизточна Европа. Ние влагаме 300 милиона евро годишно в наличие, от които 100 милиона в произвеждане, като по този метод сътворяваме добавена стойност за креативните промишлености в цяла Европа. Фокусът ни върху висококачествено и автентично наличие на всички наши пазари отличава United Group. Изключително горди сме, че способстваме за динамичния културен бранш на страната посредством следващото си сполучливо партньорство с Международните награди Emmy®. Гърция е стратегически значим пазар за нашата група, в който към този момент сме вложили 1,8 милиарда евро. Освен това сме на път да приключим до 2027 година оповестената от нас стратегия за 2 милиарда евро, от които 400 млн. евро към този момент са вложени. Макар да се радваме на достиженията си, всички ние в United Group сме извънредно натъжени от трагичните събития, които се случиха в Гърция. United Group интензивно поддържа нуждаещите се. За тази цел NOVA (Гърция) започва стратегия за подкрепяне на засегнатите региони в размер на 1 млн. евро " – съобщи основният изпълнителен шеф на United Group, Виктория Боклаг.

„ Да бъдеш част от уважаемото жури на премиите Emmy® е голяма чест. В United Media надълбоко ценим признанието за водачеството ни в сектора. Изборът ни за членове на журито на премиите Emmy® затвърждава позицията ни на водачи в медийната сфера. Успехът ни е подсилен от непоколебима отдаденост към съвършенството - това не е просто девиз, а същността на нашата задача. Като част от обширното ни портфолио, ние вложихме пристрастеността си в основаването на 40 завладяващи сериала и 7 кино шедьоври, всички от които получиха самопризнание на международната сцена. Нашата работа блестеше по брилянтен метод на известни фестивали като тези в Кан и Локарно, а включването ни в журито на премиите Emmy® свидетелства за изключителното качество на наличието, което непрекъснато сътворяваме. Това, което в действителност ни отличава, е интернационалното самопризнание, което завоюваха нашите сериали и филми. Те освен превзеха аудиторията в района, само че и оставиха незаличима диря на световния пазар. Благодарение на екипа ни за интернационалните продажби нашето наличие е забелязано от фенове в 50 страни. Изказваме откровената си признателност за това, че дружно с нас се впуснахте в това удивително странствуване на творчество и нововъведения. Бъдещето крие вълнуващи вероятности и ние сме нетърпеливи да продължим да споделяме нашите истории със света. Очаквайте още, защото ние настойчиво предефинираме развлеченията за публиката в Югоизточна Европа, постоянно водени от решителния ни ангажимент за съвършенство " – сподели основният изпълнителен шеф на United Media Александра Суботич.

" Благодарим на град Атина, Атинската кино работа, United Media и Nova за семейството на този полуфинален кръг на журирането и за това, че събраха всички членове на журито. Това е неразделна част от състезанието за Международните награди Emmy® " – акцентира Натаниъл Брендел, старши шеф на журито на Международната академия за телевизионно изкуство и просвета

За United Media:

United Media, част от United Group, е водеща медийна компания в Югоизточна Европа с наличие в осем страни. Със своите 4200 чиновници, United Media създава повече от 40 000 часа автентично наличие всяка година, което се популяризира на пазар от над 40 милиона души от водещи интернационалните оператори. Освен това компанията има 55 малките екрани, 30 уеб портала, шест вестника, две списания и пет радиостанции. Разполагайки с обстойно портфолио, компанията предлага неповторими и конкурентни благоприятни условия за реклама.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР