United Cup, финал в БризбънИталия – Полша 1-0Лоренцо Музети –

...
United Cup, финал в БризбънИталия – Полша 1-0Лоренцо Музети –
Коментари Харесай

Италия поведе на Полша след лекция на Музети


United Cup, край в Бризбън

Италия – Полша 1-0

Лоренцо Музети – Даниел Михалски 6-1, 6-1

Градският край в Бризбън стартира по превъзходен метод за отбора на Италия. Лоренцо Музети даде преднина на „ адзурите “ в конфликта с Полша след погром над международния №260 Даниел Михалски. Италианецът не остави никакви шансове на съперника си, приключвайки дуела единствено за 57 минути.

Във втория мач за деня Ига Швьонтек се изправя против Мартина Тревизан.

Музети записва осем аса против единствено един ма Михалски, като в това време не направи нито една двойна неточност. Италианецът беше съвсем непогрешим при точките си на първи сервис, като завоюва 94% от тях (17/18), като в това време оползотвори пет от деветте си шанса за пробив (56%), до момента в който МИхалски не стигна до нито един брейкпойнт в хода на дуела.

Музети доминираше още от началото, като атакуваше доста решително както с форхенд, по този начин и с бекхенд. Световният №23 завоюва първите два гейма на нула преди МИхалски да успее да прекъсне серията му. Това обаче беше единствено краткотрайно съмнения за родения в Карара тенисист и той бързо си върна контрола върху мача, реализирайки два поредни брейка за 6-1.

Във втория сет съотношението на силите не се промени. Напротив – Музети играеше с от ден на ден експанзия и самочувствие и на процедура реши мача, като усили серията си от следващи геймове на девет и натрупа удобен задатък от 5-0. Михалски редуцира пасива си, само че не за дълго и няколко минути по-късно третата ракета на Италия победи изрично с 6-1, 6-1.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР