Унищожена. Унизена. Опетнена. Такива бяха коментарите за Аржентина след вчерашната

...
Унищожена. Унизена. Опетнена. Такива бяха коментарите за Аржентина след вчерашната
Коментари Харесай

Аржентина плаче! Снимки, по-силни от хиляда думи

Унищожена. Унизена. Опетнена. Такива бяха мненията за Аржентина след вчерашната загуба от Хърватия с 0:3 на Световното състезание в Русия. Лионел Меси и компания изгубиха тежко.

Те изгубиха обаче освен един мач. Бе нанесен сериозен удар по репутацията на тима, който потегли към Русия с упоритостта за злато. На процедура южноамериканците към момента имат шансове да се класират за осминафиналите, само че тук идва въпросът за какво – за още едно оскърбление?

Трагедията в загубата се състои не в резултата, а в играта (по-скоро неналичието на такава) от страна на Аржентина. Целият тим разчита на гения на Лионел Меси, а през вчерашния ден той бе по-незабележим от всеки път. Липса на концепция, липса на предпочитание, липса на хъс за победа. Такъв, какъвто има в очите на Кристиано Роналдо.

Меси е определян за най-великият състезател в историята на футбола, само че против хърватите си завоюва наградата за максимален неуспех до този миг на Мондиала в Русия. Треньорът Хорхе Сампаоли би трябвало да вземе решение преди последния мач на отбора против Нигерия, който може да класира аржентинците напред. Дали да продължи да гласоподава сляпо доверие на Меси, или да даде късмет на елмаз като Дибала да заблести.

От отговора на този въпрос зависи ориста на отбора. Аржентина сега плаче, тя е на дъното. Няколко фотоси приказват повече от хиляда думи.
Снимка: БТА/ AP
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР